PRO NADĚJKOV A OKOLÍ


HEMŽENÍ

30.05.2012 11:39

Na farské zahradě se stále cosi hemží. V pondělí 28.5. se tam oháněly hrabkami Olí D., Iveta, Olina B., Jana a Petra, aby zase porochaly, co minulý čtvrtek ještě spolu se Štěpánkou urovnávaly:-). Pan Havelka prohání bagr a traktor, aby navozil zem, která na zahradě dost chybí, a aby převozil to a ono. Zkrátka si na něj pořád něco vymýšlíme:-) Patří mu za trpělivost a tak vůbec VELKÝ PRŮBĚŽNÝ DÍK!

Do toho to chvíli vypadalo, že budeme posouvat i kostel, ale nakonec jsme s ním nehli, tak ho Zdík nechal alespoň odvlhčit.

Farská je samá hromada, jednou je štěrk u ohniště, teď zase u fary a aby toho nebylo málo, tak včera přibylo ještě 6 obr-kamenů:-)

Budou k lavičkám, pěkně pod nohy. Děkujeme za ně Marku Dvořákovi! Jsou supr...

Dnes se kolemjdoucí opět mohou těšit na pana Havelku. Bude pro změnu zase vozit zem:-) Chce to stihnout před deštěm, aby se silnice neztratila pod nánosy bahna...

Zítre, tedy ve čtvrtek posledního máje, snad bude relativně klid, ale v pátek už zase bude hemžení. Pan Šita s posilou obecních pracovníků bude dělat základ pro kamennou zídku nad farou.

V sobotu 2.6. je brigáda na placáky, jen malá dopolední:-) Kdo se chce hemžit, ať přijde!

 

Fotky z ukládání kamenných kvádrů jsou tu

—————

Zpět