PRO NADĚJKOV A OKOLÍ


OTVÍRAČKA NA 3.POKUS

15.06.2013 16:00

Slavnostní otevření Farské zahrady, která je již od loňska veřejnosti otevřena, se bude konat v SOBOTU 15.6.2013, a to i když bude sněžit:-)

Začneme v 16 hod uvítáním a velkou děkovačkou všem, kdo nám pomáhali, podporovali nás finančně i morálně, kdo se s námi nechali Farskou tak trochu unést, ale i těm, kdo byli škarohlídi a moc nám nevěřili:-)

Zhruba v 17 hod pokračujeme dárkem pro malé i velké. Žabí příběhy v podání divadla Marky Míkové jistě potěší nejen milovníky Kvaka a Žbluňka.

Kolem 18 hod se budeme občerstvovat, což koneckonců můžeme činit v průběhu celé akce, a vzpomínat a klábosit a možná bude i malá dražba či jiná zábava....

Asi v 19 hodin nastoupí kapela hlavního stavitele altánu Josefa Křížka - Tichá pohoda, která nás na vlnách swingu a jazzu přenese přes osmou hodinu večerní, kde s dokumentem Tomáše Kabíčka, Zdíka a fotodokumentaristů příběhu Farská, tedy Petry, Oliny, Martina, Marka, Jany a dalších, zavzpomínáme, "Jak šel čas na Farské v roce 2012". Nezapomeňte si kapesníky, dojde i na slzy:-)

Na samotný programový závěr, cca na 21 hod, se chystá "Band brigádníka Toma". Tato pětičlenná formace, která zatím nedospěla ke konsensu ni kompromisu ohledně jména, vyloudí z nástrojů strunných, bicích a foukacích a hrdel ryze mužských melodie folkrockové a možná i jiné:-)

Pravděpodobnost, že akce bude pokračovat volnou zábavou s muzikusy je velmi vysoká!

 

Těšte se, my už se těšíme dlouho a moc!

 

 

—————

Zpět